• Вести
  • Вести
  • Вести
  • Вести
  • Вести
  • Вести
  • Вести

ОБУКА ЗА ЛИЧНО БРЕНДИРАЊЕ

јануари 24th, 2019 | од Trajche Anastasov

Според истражувањата направени во САД во 2018 година, само 33% од купувачите им веруваат на  рекламите, додека дури 90% им


Обука за CANVA Design

јануари 18th, 2019 | од Trajche Anastasov

Едноставноста и можностите кои ги нуди CANVA Design платформата предизвикаа голем интерес кај бизнисите во Македонија, но и кај поединците


Истражување

август 7th, 2018 | од admin

Почитувани, Тимот на ЦЕФЕ Македонија и проектот “Искуствено учење за угнетените групи возрасни” спроведува истражување кое ќе ни помогне да


ЦЕФЕ Глобална Конференција 2018

август 7th, 2018 | од admin

30 Години креираме компетентни претприемачи во целиот свет! Ова е мотото на глобалната конференција за промотерите на ЦЕФЕ методологијата и


Експертски состанок во Софија

јули 26th, 2018 | од admin

Во периодот од 24-26 јули 2018 година, во Софија, Бугарија, се одржа експертски состанок на партнерите на проектот “Искуствено учење


Обуки за 150 нови претприемачи

јули 7th, 2018 | од admin

Обучувачи од ЦЕФЕ Македонија (Јован Сталевски и Катерина Кимовска) се дел од тим за реализација на обуки во Пелагонискиот регионBack to Top ↑