Повик за обучувачи / тренери од Македонија во рамките на проектот “Искуствено учење за образование преку спорт“

мај 10th, 2021 | од admin

Во рамките на проектот “Искуствено учење за образование преку спорт“, ЦЕФЕ Македонија ги поканува обучувачите и тренерите кои се поврзани илиBack to Top ↑