Author Archives: Trajche Anastasov

Обука за деловна комуникација

мај 28th, 2019 | од Trajche Anastasov

Професионалната комуникација и техниките на преговарање во поголема или помала мера се присутни во сите активности на современиот деловен човек.


Трибина за семејни бизниси

март 4th, 2019 | од Trajche Anastasov

Настан кој што ќе ве инспирира и мотивира и на кој ќе имате можност да запознаете нови контакти! Во Македонија


Обука за CANVA Design

јануари 18th, 2019 | од Trajche Anastasov

Едноставноста и можностите кои ги нуди CANVA Design платформата предизвикаа голем интерес кај бизнисите во Македонија, но и кај поединцитеBack to Top ↑