Ја разгледувате "Проекти" категорија

Повик за учество на обука за обучувачи по ЦЕФЕ Методологија во рамки на проектот “Креирање на регионални центри за претприемништво во Источна Македонија”

јануари 14th, 2020 | од admin

7, 8, 9 Февруари  2020 и 15, 16 Февруари 2020 Хотел Изгрев, Штип Обуката е наменета за создавање на компетентни


4. „Проект VI“

август 31st, 2015 | од admin

Четворица претставници од Македонија учествуваа на обука за работа со деца и млади луѓе со целосно или делумно оштетен видBack to Top ↑