Повик за учество на тренинг во Полска

Ние, во ЦЕФЕ Македонија сме среќни да објавиме дека е создадовме уште една одлична можност за подобрување на вашите бизнис вештини. Бидете меѓу 3 Македонците за учество на курс за обука “Социјално претприемништво за инклузија”, кој ќе се одржи 01-10 Јули 2017 година во Торун, Полска.
Патување и трошоци за сместување ќе бидат покриени од страна на организаторот..
Заинтересирани?

Пријавете се на следниот линк
најдоцна до 18 Мај или контактирајте не на info@cefe.mk

Организатор: Fundacja Dobry Rozwój, Полска.
Поддржано од: Еразмус + програма на Европската комисија