Повик за учесници на тренинг курс во Велика Британија

Курсот кој се одржува од 17-23ти Август во Англија има за цел да им даде доверба на оние кои ги развивааат меѓународните активности во рамките на Еразмус + програмата и стекнат вештини за да ги влкучат лицата со оштетен вид и слепите  млади лица во нивните идни проекти.

На овај курс ќе присуствуваат 30 учесници од 5 земји и тоа : Грција , Македонија, Полска, Романија и Англија.

ЦЕФЕ Македонија е партнерска организација на овај проект. Доколку сте заинтересирани да земете учество, прочитајте повеќе  и аплицирајте на следниот линк.

За секои останати  прашања ве молиме контактирајте не на маил volunteer@cefe.mk