Повик за нови членови во мрежата на Младински Банки-Македонија

ЦЕФЕ Македонија, како партнери во проектот Мрежа на Младински Банки на Македонија, со задоволство го објавува овој повик за истомисленици и визионери кои сакаат да придонесат за социјалното претприемништво во Македонија.

За повеќе информации, погледнете го промотивното видео