Видеата од проектот “Инвестирај” премиерно на Тера Телевизија

Гледајте не секоја сабота, почнувајќи од 19 септември, во термин од 17.30 часот на телевизија ТЕРА www.tera.mk. За вас имаме кул видеа од кои што ќе дознаете од каде да најдете поддршка за вашата идеја за бизнис во Македонија.

Видеата кои се дел од курсот “Развој на претприемништвото во транзициските економии“ ја раскажуваат Македонската приказна за развојот на претприемништвото и претприемачкиот екосисем. Тие се изработени во рамки на проектот „Зошто да одите во странство кога може да останете и да инвестирате во вашата држава“.

Доколку го пропуштите премиерното прикажување може да ги гледате репризите или на нашиот ЈуТјуб канал http://bit.ly/BSVonlinecourseYT.