Вести, Изминати проекти, Проекти

7. ЦЕФЕ Македонија партнер во проект за медиумска писменост

ЦЕФЕ Македонија беше партнер во проект за медиумска писменост. Три учесници од Битола учествуваа на тренингот Educate Me(dia), кој го […]