Тековни проекти

Проекти, Тековни проекти

ВИРТУАЛ технологојата може да го подобри нивото на вештини, можности и вработливост кај учениците од ВЕТ секторот

На 7 декември 2023, претставници од ЦЕФЕ Македонија, заедно со партнерите на проектот ВИРТУАЛ, одржаа состанок за евалуација и планирање […]