Ресурси

Објавено на јули 30th, 2020 | од admin

0

Прирачник за едукатори на возрасни

Се прашувате како најдобро учат возрасните? Како вие можете да креирате ситуации за искуствено учење? Ви требаат и методи, алатки и совети за организирање на обуки? Исто и совети од обучувачи кои го поминале процесот? Овој прирачник го креиравме да им помогне на обучувачите кои работат со возрасни лица да организираат и спроведуваат искуствени обуки.

Целиот прирачник можете да го погледнете на следниот линк. Ве охрабруваме да го искористите во вашата следна обука и да не контактирате за коментари и повратна информација на info@cefe.mk.

Прирачникот е креиран во рамки на проектот “Искуствено учење за возрасните” делумно финансиран од Еразмус+ програмата на Европската Комисија и Турската Национална Агенција за мобилност и едукација.

 


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑