Медиа

Објавено на февруари 5th, 2016 | од admin

0

Интервју за македонската претприемачка приказна

Јован Сталевски, претседател на ЦЕФЕ Македонија, во утринска емисија ДЕНИЦА на МЕГА Тв:

– Каква поддршка им е потребна на младите во Македонија да ги претворат своите идеи во одржливи бизниси?

– За новиот циклус на бизнис обуки кои ќе се реализираат во 2016


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑