4. „Проект VI“

август 31st, 2015 | од admin

Четворица претставници од Македонија учествуваа на обука за работа со деца и млади луѓе со целосно или делумно оштетен вид


Бизнис Средба во Скопје

мај 2nd, 2015 | од Stefan Spasenovski

На 28 април 2015 во Американското Катче Скопје American Corner Skopje/ American Educational Center тимот на проектот „Зошто да одите


Бизнис средба Охрид

мај 2nd, 2015 | од Stefan Spasenovski

Средба со студентите од Факултетот за туризам и угостителство во Охрид, пред кои преку видео спот беа прикажани можностите за


АмЧам Практикантска програма

април 30th, 2015 | од Stefan Spasenovski

Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) во соработка со своите компании членки распишува КОНКУРС за практикантски ангажмани Програмата наBack to Top ↑