Потпишан меморандум за соработка со Факултетот за информатички и комуникациски технологии Битола

март 17th, 2016 | од admin

Во март ЦЕФЕ Македонија и Факултетот за информатички и комуникациски технологии Битола потпишаа заеднички меморандум за соработка. Ова е почеток на


ЦЕФЕ во Huffington Post

март 17th, 2016 | од admin

Веста за лансирањето на аудио приказните од серијата “Beyond Silicon Valley podcasts” беше објавена и во престижниот американски весник Huffington Post.


Call for quality monitoring and evaluation expert

март 1st, 2016 | од admin

Се повикуваат сите кои имаат релевантно искуство во контрола на квалитет, мониторинг и евалуација да достават понуди за  вршење на


Како да ги развиете претприемачките компетенции – “Месец на претприемаштвото“

февруари 23rd, 2016 | од admin

Претседателот на ЦЕФЕ Македонија Јован Сталевски на покана Студентискиот парламент при Факултетот за електротехника и информациски технологии Скопје одржа свое предавање


Иницијативите и резултатите на ЦЕФЕ Македонија видливи за целиот свет

декември 31st, 2015 | од admin

Претходната седмица, матичната канцеларија на ЦЕФЕ Интернационал од Германија, до сите свои контакти низ целиот свет испрати ЦЕФЕ Панорама/2015 (http://cefe.net/sites/default/files/CEFE%20International%20Panorama%202015.pdf),Back to Top ↑