Работилници за градење на тим

април 17th, 2017 | од admin

Искуството е најдобар учител. Сесии за градење на тимови на академијата за извидници организирана од Сојуз на извидници на Македонија


Повик за учество на тренинг

февруари 12th, 2017 | од admin

Користењето на ИКТ за подобрување на доживотното учење Име на проектот: Онлајн портфолио – Користењето на ИКТ за употреба и


Обука Руралопмент во с.Буково

декември 16th, 2016 | од admin

Обучувачите на ЦЕФЕ Макеоднија, одржаа тродневна обука насловена како Руралопмент, во Битолското село Буково. Обуката за бизнис вештини и претприемништво


Трибина за младинска вклученост

декември 16th, 2016 | од admin

Повеќе од 30 млади луѓе од Битола и околината, присуствуваа на панел дискусијата „Предизвици и патокази за младинската вклученост во


Консултантите на ЦЕФЕ Македонија во проектот “Вклучување на жени од етничките заедници на пазарот на трудот”

декември 16th, 2016 | од admin

Во понеделник, 05.12.2016 обучувачи на ЦЕФЕ Македонија започнаа со реализација на обуките за кариерно советување во рамки на проектот “ВклучувањеBack to Top ↑