ЦЕФЕ се шири во Кајзери, Турција

мај 5th, 2016 | од admin

Нашите соработници Мустафа Јилдиз и неговиот тим од Кајзери, Турција иницираа основање на неформална група на млади луѓе „ЦЕФЕ Кајзери


Потпишан меморандум за соработка со Факултетот за информатички и комуникациски технологии Битола

март 17th, 2016 | од admin

Во март ЦЕФЕ Македонија и Факултетот за информатички и комуникациски технологии Битола потпишаа заеднички меморандум за соработка. Ова е почеток на


ЦЕФЕ во Huffington Post

март 17th, 2016 | од admin

Веста за лансирањето на аудио приказните од серијата “Beyond Silicon Valley podcasts” беше објавена и во престижниот американски весник Huffington Post.


Call for quality monitoring and evaluation expert

март 1st, 2016 | од admin

Се повикуваат сите кои имаат релевантно искуство во контрола на квалитет, мониторинг и евалуација да достават понуди за  вршење наBack to Top ↑