ИНТЕРВЈУ: Емилија Митева Кацарски – “Главната причина поради која се приклучив на Академијата за развој и пишување на проекти e да научам како правилно се развива проектна идеја“

август 11th, 2021 | од admin

Една од учесничките од првата група од Академијата за развој и пишување на проектни предлози, беше Емилија Митева Кацарски, Про-декан


Повик за обучувачи / тренери од Македонија во рамките на проектот “Искуствено учење за образование преку спорт“

мај 10th, 2021 | од admin

Во рамките на проектот “Искуствено учење за образование преку спорт“, ЦЕФЕ Македонија ги поканува обучувачите и тренерите кои се поврзани илиBack to Top ↑