Ја разгледувате "Uncategorized" категорија

Youth, Employment, and Skills

јануари 17th, 2018 | од admin

На 15.01.2018, и официјално започнаа тренинзите за меки вештини во Северна Митровица (Косово) коишто се дел од проектот “Youth, Employment


Call for quality monitoring and evaluation expert

март 1st, 2016 | од admin

Се повикуваат сите кои имаат релевантно искуство во контрола на квалитет, мониторинг и евалуација да достават понуди за  вршење наBack to Top ↑