Ја разгледувате "Медиа" категорија

Вести

Зоран Витанов: ИДНИНАТА Е ВО ПРЕТПРИЕМНИШТВОТО

Објавено на април 18th, 2017 | од admin

На почеток на 2017 година, деловниот магазин „Економија и Бизнис“ направи мега интервју со човекот кој што е меѓу најзаслужните што ЦЕФЕ Методологијата за креирање на претприемачи успешно се негува во Македонија. Зоран Витанов е еден ... Прочитај повеќе


Вести

Јован Сталевски: нема подобро време за сопствен бизнис од ова во кое живееме!

Објавено на јануари 18th, 2017 | од admin

Јован Сталевски е претседател на организацијата „ЦЕФЕ Македонија“ и интернационален ЦЕФЕ обучувач. Оваа организација во Македонија работи упорно и напорно да ја промовира претпримничката култура, ги обучува, насочува и охрабрува младите дека одлуката да започнат сопствен ... Прочитај повеќе


Медиа

Интервју за македонската претприемачка приказна

Објавено на февруари 5th, 2016 | од admin

Јован Сталевски, претседател на ЦЕФЕ Македонија, во утринска емисија ДЕНИЦА на МЕГА Тв: – Каква поддршка им е потребна на младите во Македонија да ги претворат своите идеи во одржливи бизниси? – За новиот циклус на ... Прочитај повеќе


Медиа

Говорот на проф. Голдберг на ТЕДх Фулбрајт

Објавено на ноември 7th, 2015 | од admin

  Светот слушна за Битола, за Македонија и за тимот кој што работеше на креирањето на Македонската претприемачка приказна – Наташа Чавдаровска, Елена Стојановска, Искра Трајкоска и Јован Сталевски. Во погорното видео од говорот на проф. ... Прочитај повеќе


Вести

Видеата од проектот “Инвестирај” премиерно на Тера Телевизија

Објавено на септември 19th, 2015 | од admin

Гледајте не секоја сабота, почнувајќи од 19 септември, во термин од 17.30 часот на телевизија ТЕРА www.tera.mk. За вас имаме кул видеа од кои што ќе дознаете од каде да најдете поддршка за вашата идеја за ... Прочитај повеќе


Медиа

Светот ќе ја запознае Македонската претприемачка приказна

Објавено на април 27th, 2015 | од Stefan Spasenovski

Благодарност до Радио Мрежа Канал 77 за прилогот и покритието на бизнис средбата во Штип. Прочитајте како светот ќе дознае за нашата бизнис приказна, на следниот линк http://bit.ly/kanal... Прочитај повеќе


Медиа

Отворен проектот: Зошто да одите во странство кога можете да останете и да инвестирате во вашата држава?

Објавено на декември 23rd, 2014 | од admin

Здружението на граѓани ЦЕФЕ Македонија официјално го одбележа почетокот и одржa презентација на проектот: „Зошто да одите во странство, кога можете да останете и да инвестирате во (да ја развивате) вашата држава?“ на 23-ти Декември во Хотел Капри Битола. ... Прочитај повеќе


Back to Top ↑