Ја разгледувате "Вести" категорија

Вести

Кафе со Г-ин Пол Волерс

Објавено на ноември 15th, 2014 | од admin

Нашиот тим учествуваше на настанот „Кафе со Дипломат“, одржана во Американско Катче Битола, каде што Г-ин Пол Волерс го сподели своето професионално искуство како дипломат. Тој исто така ја сподели и поддршката и енеергијата што ја црпел ... Прочитај повеќе


Вести

Обука за млади претприемачи во Вуковар, Хрватска

Објавено на октомври 25th, 2014 | од admin

Обуката беше дизајнирана по светски познатата ЦЕФЕ методологија и водена од обучувачот од ЦЕФЕ Македонија, г-дин Зоран Витанов. Оваа е 4та ЦЕФЕ обука по ред, организирана од Youth Peace Group Danube YPGD, а финансирана од Министерство ... Прочитај повеќе


Вести

no image

ЦЕФЕ Македонија во светот

Објавено на септември 25th, 2014 | од admin

Во периодот, август – септември 2014, ЦЕФЕ Македонија соработуваше со своите партнери за развој на два проекти поднесени во прогргамата Еразмус+, во клучната акција за стратешки партнерства: Стратешки партнерства за градење на капацитетите на младите во ... Прочитај повеќе


Вести

no image

Потпишан меморандум за соработка со CEFE International Германија

Објавено на август 25th, 2014 | од admin

ЦЕФЕ Македонија во текот на Август ја официјализира долгогодишната соработка со CEFE International Германија преку потпишување на Меморандум за соработка. Соработката предвидува заеднички настап во проекти, организација на обуки според ЦЕФЕ методологијата, развој на нови курикулуми ... Прочитај повеќе


Вести

Меѓународна обука на обучувачи според ЦЕФЕ методологија

Објавено на март 25th, 2014 | од admin

Од 15-ти до 25-ти Март 2014 година во Хотел Молика Битола, ЦЕФЕ Македонија одржа обука за 27 обучувачи (тренери и едукатори) од 9 земји (Грција, Романија, Турција, Албанија, Грузија, Македонија, Бугарија, Белорусија, Литванија) обезбедувајќи им можност ... Прочитај повеќе


Back to Top ↑