Author Archives: Trajche Anastasov

Обука за CANVA Design

јануари 18th, 2019 | од Trajche Anastasov

Едноставноста и можностите кои ги нуди CANVA Design платформата предизвикаа голем интерес кај бизнисите во Македонија, но и кај поединцитеBack to Top ↑