Author Archives: admin

Иницијативите и резултатите на ЦЕФЕ Македонија видливи за целиот свет

декември 31st, 2015 | од admin

Претходната седмица, матичната канцеларија на ЦЕФЕ Интернационал од Германија, до сите свои контакти низ целиот свет испрати ЦЕФЕ Панорама/2015 (http://cefe.net/sites/default/files/CEFE%20International%20Panorama%202015.pdf),


4. „Проект VI“

август 31st, 2015 | од admin

Четворица претставници од Македонија учествуваа на обука за работа со деца и млади луѓе со целосно или делумно оштетен видBack to Top ↑