Author Archives: admin

Повик за проектен координатор

јули 7th, 2017 | од admin

ЦЕФЕ Македонија бара проектен координатор! Кои сме ние? ЦЕФЕ произлегува од англискиот акроним CEFE (Competency based Economies, Formation of Enterprises,


Обука за продажни вештини и техники

јули 2nd, 2017 | од admin

Поради растечкиот притисок што го доживува секој продавач во денешната сложена економија, оваа предизвикувачка професија станува се поконкурентна. Но многу


Повик за надворешен ревизор

мај 23rd, 2017 | од admin

ЦЕФЕ Македонија во рамки на проектот Глобална Едукација и Тренинг за Услуги за Младинско Вработување – ГЕТ ЈЕС www.getyesproject.com има


Работилници за градење на тим

април 17th, 2017 | од admin

Искуството е најдобар учител. Сесии за градење на тимови на академијата за извидници организирана од Сојуз на извидници на МакедонијаBack to Top ↑