Вести

Објавено на март 17th, 2016 | од admin

0

ЦЕФЕ во Huffington Post

Веста за лансирањето на аудио приказните од серијата “Beyond Silicon Valley podcasts” беше објавена и во престижниот американски весник Huffington Post.

Овие аудио записи се дел од проектот на Проф. Michael Goldberg од Универзитетот во Охајо за импактот од следењето на онлајн курсот: “Beyond Silicon Valley-Growing Entrepreneurship in Transitioning Economies”. Првиот аудио запис се однесуваше на Македонија, каде говореше тимот на ЦЕФЕ Македонија. Со промоцијата во Huffington Post, читатели од целиот свет имаа можност да прочитаат за достигнувањата на тимот на ЦЕФЕ Македонија.

Веста ќе ја пронајдете на следниов линк:

http://www.huffingtonpost.com/michaelgoldberg/introducing-the-beyond-si_b_9391464.html


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑