Вести

Објавено на септември 30th, 2019 | од admin

0

Се одржа обуката насловена ,,Experience the LOVE – make a better future” организирана од нашите ЦЕФЕ тренери

This post is also available in: English

Oд 14 до 22 септември во Килду, Естонија се одржа обука насловена ,,Experience the LOVE – make a better future” организирана од нашите ЦЕФЕ тренери (Мариа Касепалу и Микал Грозда и Стелалема Ампланти) во организацијата ,,Метаморфос” (Естонија).

21 учесник беа членови на организации и фирми од Македонија, Естонија, Шпанија, Португалија, Грција, Турција, Словачка, Холандија и Романија.

Целта на овој проект беше да се подобри личноста преку разни активности поврзани со телото и умот кои подоцна ќе се споделат со младите во општеството и кои ќе придонесат за среќа, мотивираност и баланс кај младите претприемачи воопшто.

Евгенија и Христина ја претставуваа ЦЕФЕ Македонија и со своите музички и хумани таленти придонесоа оваа обука да биде целосно уживање за сите учесници.


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑