Медиа

Објавено на април 27th, 2015 | од Stefan Spasenovski

0

Светот ќе ја запознае Македонската претприемачка приказна

This post is also available in: English

Благодарност до Радио Мрежа Канал 77 за прилогот и покритието на бизнис средбата во Штип. Прочитајте како светот ќе дознае за нашата бизнис приказна, на следниот линк http://bit.ly/kanal77


За авторотBack to Top ↑