Вести

Објавено на април 18th, 2018 | од admin

0

Претприемачко Учење за Млади

Во рамки на проектот „Претприемачко Учење за Млади“, од програмата Еразмус + КА2 стратешко партнерство, финансиран од ЕУ, на 12.04.2018 се одржа втор транснационален состанок во Брашов, Романија. Проектот го имплементира ЦЕФЕ Македонија во партнерство со Sprijin si Dizvoltare (Романија) и Inercia Digital (Шпанија)

На овој состанок беа сублимирани активностите околу креирањето на модулите за претприемачко учење и беа поставени основите за развој на следниот интелектуален труд, што претставува онлајн апликација за симулирање на бизнис план.


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑