Вести

Објавено на март 28th, 2017 | од admin

0

Презентација на проектот „Претприемачко знаење кај младите“

This post is also available in: English

28.03.2017 – Промотивен настан за проектот “Претприемачко знаење кај младите“, поддржан од @Erasmus+ преку акцијата за стратешки партнерства за креирање иновации.
Целта на настанот беше да ги запознае присутните со можностите кои ги нуди Еразмус + програмата, добивките за младите луѓе со помалку можности да се вклучат во бизнис академијата, како и презентација на целокупниот проект и неговите активности и производи.

Благодарност до сите што дојдовте и што со вашата проактивност 3 саати ни поминаа како 5 минути. Ќе ни претставува задоволство да ги информирате сите заинтересирани млади што сакаат да се приклучат да се пријават на http://bit.ly/biz-aka-cefe-ka2

Да не беа дечките од тимот Кристијан Костовски, Наталија Николова, Атанас паланов, Јован Сталевски, Христијан Кочанковски оваа констелација немаше да се случи! Голем аплауз!
И секако благодарност до ЕУ Инфо Центар, нашите поддржувачи: Valoso Hub, Адвокатска Канцеларија Маја Ристова, Асоцијација на Менаџери на Македонија, www. inovativnost.mk и сите медиуми кои помогнаа оваа информација да се прошири до се повеќе млади.

http://www.mrt.com.mk/node/39437
http://play.mrt.com.mk/play/6862
http://www.inovativnost.mk/mladi-pretpriemaci-od-makedonij…/
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=120473
http://faktor.mk/-press-release–startuva-akademija-za-pret…
http://tvnova.mk/…/pretpriemnichko-uchenje-za-mladi-za-nam…/
http://vecer.mk/…/pretpriemnichko-uchenje-za-mladi-za-namal…
http://www.biznisvesti.mk/startuva-akademija-za-pretpriemn…/
http://a1on.mk/archives/720207
http://bi.mk/startuva-akademija-za-pretpriemnishtvo-za-mla…/
http://reporter.mk/…/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BF%D1%80%…/
http://sitel.com.mk/pretpriemnichko-uchenje-za-mladi-za-nam…
http://skopjeinfo.mk/pretpriemnichko-uchenje-za-mladi-za-na…
http://www.mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/385/133628134
http://kapital.mk/startuva-akademija-za-pretpriemnishtvo-z…/


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑