Вести

Објавено на ноември 4th, 2016 | од admin

0

Повик за преведувачи

ЦЕФЕ Македонија објавува повик за преведувачи, за материјали за обуки.

Потребни ни се преведувачи за Македонски, Германски и Шпански јазик, во период Ноември-Декември

Повеќе информации за условите погледнете во Terms of Reference.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑