Вести

Објавено на јануари 21st, 2015 | од Stefan Spasenovski

0

Повик за партнери од Еразмус + Програмски земји

This post is also available in: English

Почитувани,

ЦЕФЕ Македонија, заедно со партнерите од Кајзери, Турција – ЛИФОС група, бараме партнерски оганизации (НВО, Европски Младински НВО, социјални претпријатија, јавни установи, неформални групи на граѓани, асоцијации на региони, компании активни во полето на општествената одговорност) од Европска Унија, да бидат партнери во предложениот проект „Тренинг за тренери и коучинг за идните претприемачки амбасадори“

Проверете ги бенефитите овде и ако сте заинтересирани, слободно контактирајте не на info@cefe.mk

 


За авторотBack to Top ↑