Вести

Објавено на ноември 4th, 2016 | од admin

0

Повик за обучувачи и ментори

ЦЕФЕ Македонија објавува повик за обучувачи и ментори, за обука за бизнис вештини.

Обуката ќе се одржува во два градови во Македонија, во Скопје од 14ти до 18ти ноември и во Битола средината на декември.

Повеќе информации за условите погледнете во Terms of Reference.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑