Објавено на јануари 30th, 2018 | од admin

Повик за нови членови во мрежата на Младински Банки-Македонија

ЦЕФЕ Македонија, како партнери во проектот Мрежа на Младински Банки на Македонија, со задоволство го објавува овој повик за истомисленици и визионери кои сакаат да придонесат за социјалното претприемништво во Македонија.

За повеќе информации, погледнете го промотивното видео


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑