Вести

Објавено на мај 23rd, 2017 | од admin

0

Повик за надворешен ревизор

This post is also available in: English

ЦЕФЕ Македонија во рамки на проектот Глобална Едукација и Тренинг за Услуги за Младинско Вработување – ГЕТ ЈЕС www.getyesproject.com има потреба од надворешна ревизија на финансиското работење во изминатите две години.

Се повикуваат заинтересираните ревизорски куќи да ги погледнат деталните информации и да се пријават до 29ти мај 2017.

Документи:

Terms of reference EXTERNAL AUDIT

GUIDANCE NOTES Report of Factual Findings on the Final Financial Report Type I CEFE MACEDONIA

Врска за контакт: +389 78 201 854; info@cefe.mk

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑