Uncategorized

Објавено на март 1st, 2016 | од admin

0

Call for quality monitoring and evaluation expert

This post is also available in: English

Се повикуваат сите кои имаат релевантно искуство во контрола на квалитет, мониторинг и евалуација да достават понуди за  вршење на тие функции во рамки на проектот „Глобална Размена и Тренинг за Младински Услуги за Вработување“ ГЕТ ЈЕС. Проектот е кофинансиран од Европската Комисија преку прогрмата за мобилност и едукација Еразмус+.

Повикот е на англиски и ви го доставуваме во целост. Terms of reference QUALITY CONTROL AND MONITORING EXPERT

Рокот за пријавување е отворен до 15ти март 2016 година.


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑