Партнери

This post is also available in: English

Повик за понуди за консултантски услуги во рамките на проектот:
“Глобална размена и обуки за младинско вработување“

 

Во рамките на проектот: “Глобална размена и обуки за младинско вработување“ се објавува повик за прибирање на понуди за консултански  услуги од областа на претприемаштвото. Повеќе инфо следи на следниот линк, каде е поставен целосниот опис.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Email this to someone

Back to Top ↑