Вести

Објавено на април 2nd, 2019 | од admin

0

Обука за младински работници во Чешка

This post is also available in: English

Во перидот од 16ти до 25ти Јули, во Оломуц, Чешка, ќе биде одржана обука за младински работници. Обуката ќе биде сконцентрирана на програма за вработување и е наменета за сите оние кои работат или сакаат да работат со млади и сакаат да се стекнат со вештини со кои би им помогнале на младите при процесот на вработување.

За повеќе информации околу обуката кликнете на следниов линк.

Сите заинтересирани треба да ја пополнат онлајн пријавата најдоцна до 15.04.2019.

За дополнителни можете да не исконтактирате на нашиот контакт телефон: 078/201-854 или на нашата е-меил адреса: info@cefe.mk.


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑