Ресурси

Објавено на мај 2nd, 2019 | од Trajche Anastasov

0

МЛАДИНСКА ВРАБОТЕНОСТ ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Оваа студија е подготвена од страна на Институтот за европска политика – Скопје, во соработка со Асоцијацијата за едукација Младиинфо Интернационал со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД). Студијата е изработена во рамки на проектот Младински Банки каде ЦЕФЕ Македонија е партнер. Целосната студија можете да ја погледнете со клик на следниов линк.


За авторотНапишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to Top ↑