Вести

Објавено на август 7th, 2018 | од admin

0

Истражување

Почитувани,

Тимот на ЦЕФЕ Македонија и проектот “Искуствено учење за угнетените групи возрасни” спроведува истражување кое ќе ни помогне да дизајнираме иновативна програма за обука за обучувачите и едукаторите кои што работат со возрасни, особено со бегалци и мигранти.

Доколку сте едукатор кој што работи со бегалци или мигранти ве молиме одвоите 5 минути од вашето време и пополнете го прашалникот.

Ова истражување ги почитува принципите на ГДПР (Европската регулација за заштита на личните податоци) и проектниот тим декларира дека податоците од ова истражување нема да бидат чувани или користени за други цели освен горенаведените. Лични податоци не се побарувани во погорниот прашалник.

Ви благодариме на одговорите.

—————

This survey is being organized under the Erasmus+ Project named “Experiential Pedagogy Of The Oppressed For Adults” (2017-2-TR01-KA204-046126) in order to identify the needs of the adult trainers working with refugees. The results will help the project team to provide relevant innovative training materials applying non-formal methods in the field of experiential learning. The survey is respecting GDPR (General Data Protection Regulation) and the project team declares that the data are not stored as private information since any names are not required.


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑