Вести

Објавено на март 10th, 2020 | од admin

0

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Активностите за обуките во Источна Македонија во наредните 14 дена се одложуваат

Согласно препораките кои што беа дадени од страна на Владата на Македонија поради новонастаната ситуација со корона вирусот, Ве известуваме дека активностите кои беа предвидени за обуките за претприемништво и бизнис планирање во Источна Македонија во наредните 14 дена се одложуваат.

ЦЕФЕ Македонија ќе ја следи ситуацијата и ќе бидете дополнително информирани за понатамошните актинвости.


За авторотНапишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back to Top ↑