Вести

Објавено на јули 16th, 2017 | од admin

0

Зошто продажбата е важна – Сител ТВ

This post is also available in: English

Обучувачот за продажба – Зоран Витанов, и организаторот на обуката за продажни техники и вештини – Јован Сталевски, учествуваа во прилогот на Телевизија Сител за важноста на продажбата во економијата на една држава и зошто е важна едукацијата во овој сектор.


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑