Тим

This post is also available in: English

Ние, во ЦЕФЕ Македонија, веруваме и работиме кон градење на претприемничко општество и ги учиме лицата да бидат иноватори и претприемачи. 

Основачи: Зоран Витанов, Пеце Јовески, Висар Адеми, Благој Митров и Маја Тасева.

Претседател: Јован Сталевски j.stalevski@cefe.mk 

Проектен координатор: blagoj.t@cefe.mk 

Финансии:  finance@cefe.mk 

Администрација:  office@cefe.mk 

Контакт и промоција: info@cefe.mk 

Сертифицирани обучувачи според ЦЕФЕ Методологијата:

  • наскоро

Back to Top ↑