Вести

Објавено на јули 12th, 2017 | од admin

0

Гостување во Македонија Денес на Телевизија 24

This post is also available in: English

Зошто обука за продажба? Кои се вештините и техниките кои што се потребни на успешните продавачи? Која е мисијата на ЦЕФЕ Македонија? Ова беа само дел од прашањата коишто ги разговараа водителките на емисијата „Македонија Денес“ на Телевизија 24 со претседателот на ЦЕФЕ Македонија – Јован Сталевски.
Целосното интервју погледнете го на овој сајт.


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑