Ресурси

Објавено на март 16th, 2020 | од admin

0

Видео и корисен прирачник кој што произлезе од обуката “Experience the LOVE – make a better future”

На обуката “Experience the LOVE – make a better future” на која што учествуваа нашите учеснички Евгенија Здравевска и Кристина Иванова во септември 2019 во Килду, Естонија како дел од Erasmus+ програмата, како финални резултати произлегоа видеото во кое што тие го споделуваат нивното искуство од обуката за зголемување на ставот на прифаќање и разбирање на самите себе и другите и прирачникот “connection tools booklet” кој што им помогна на учесниците за време на обуката и кој што е корисен за време на вашите неформални образовни активности и од кој можете да добиете инспирација.

Видео од обуката:

Погледнете го “connection tools booklet” прирачникот на следниот линк.


За авторотComments are closed.

Back to Top ↑